07. 06. 2008.

NOVOSTI SA BILINOG POLJA


Upravni odbor nogometnog kluba Čelik, na današnjoj sjednici ocijenio je pozitivnim rad stručnog štaba na čelu sa trenerom Ivom Ištukom u protekloj premijer ligaškoj sezoni i dao punu podršku narednim aktivnostima kao i pripremama za učešće u Intertoto kupu.

Takođe uprava je dala načelnu saglasnost o eventualnom odlasku reprezentativnog golmana Jasmina Burića. Burić bi mogao u narednoj sezoni eventualno braniti u Rusiji, ako transfer bude zadovoljavajući za Čelik i za samog Burića. Kada je u pitanju Josip Lukačević, njemu je istekao ugovor sa Čelikom i za njega se prema nepotvrđenim informacijama interesuju belgijski Roselar i ruski Luč Enerđi.
Sa druge strane, crveno crni su u potrazi za adekvatnim zamjenama ali i pojačanjima koja bi im bila od koristi u Intertoto kupu.
Uprava je takođe pronašla kvalitetnog golmana i jednog iskusnog igrača čija će imena za sada ostati tajna. Iz Žepča bi se trbao vratiti Aladin Isaković. Takođe u toku su aktivnosti sa Adnanom Zahirovićem, juniorom Čelika koji bi trebao potpisati profesionalni ugovor, dok su isti uslovi ponuđeni i Harisu Dilaveru.

Nema komentara: