23. 09. 2008.

ČELIK U KUPU PROTIV SLAVIJE

Susreti šesnaestine finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su danas i sutra.Šestanestina finala igra se po jednostrukom kup-sistemu. U slučaju neriješenog rezultata odmah će biti izvođenji penali.Danas od 16 sati se igraju dvije utakmice: Radnik/Bijeljina/ - Hajduk (Orašje) i Tomislav - Drina (Zvornik).Sutra je na programu preostalih 14 utakmica.

Pred sutrašnju utakmicu 1/16 finala Kup-a sa Slavijom ,trener crveno crnih ima dosta problema sa povredama.Ipak kako je još najavio na press konferenciji nakon pobjede nad Laktašima,trener Ivo Ištuk vjeruje da će njegov tim izboriti plasman u 1/8 finala Kupa BiH.

«Slavija je iskusna i dobro uigrana ekipa. Istina da ove jeseni još ne znaju za poraz ali mi se nadamo da će se to desiti upravo na Bilinom polju, na kojem ni mi već godinu dana nismo izgubili»,izjavio je repd sutrašnju utakmicu Čelikov trener.Prema najavama u Čelikovim redovima neće biti najiskusnijeg igrača, Šabića, kao i Kapetana i Zahirovića.

Najverovatniji sastav Čelika u sutrašnjoj utaikmici : Tripić, Čolić, Mudreša, Hasanović, Marković, Pupčević, Salčinović , Gafurović, Hadžić, Purić, Dilaver.
Utkamica 1/16 Kup-a Čelik-Slavija igra se sutra sa početkom u 16 sati.Glavni sudija meča Radislav Vukasović iz Trebinja.

Nema komentara: