21. 10. 2008.

IŠTUK:"Ne možemo postići gol"

Ovosezonsku krizu igara i rezultata, prije svega na gostujućim terenima, zenički premijerligaš nije uspio prekinuti ni u Istočnom Sarajevu protiv Slavije, gdje je izgubio s 0:2. Bio je to peti uzastopni poraz Zeničana na strani, a da pri tome ponovno nisu uspjeli postići ni počasni gol.
- Jednostavno, nije dobro. Ne možemo postići gol mada smo i ovog puta imali šanse. Čak smo u drugom poluvremenu bili i bolji rival. No, ponovno smo griješili u odbrani. Olako pravimo greške i olako nam se sviraju penali - kaže Ištuk, kojeg smo upitali i da li su napadači, možda, izgubili vjeru u svoje mogućnosti.
- Sigurno je i da nedostaje samopouzdanja, da ima nervoze. Možemo mi sada analizirati i tražiti razloge... Prije pauze smo govorili da ekipa nije spremna, a sada dobro trče i bore se, ali nema golova - dodaje Ištuk.
Novajlije Igor Jančevski i Vedran Muratović, iako nisu potpuno spremni i uigrani, pokazali su da bi u nastavku mogli biti pojačanja.Zbog tri žuta kartona, u narednom kolu, protiv Zvijezde na Bilinom polju, u timu neće biti stopera Bojana Markovića, dok je neizvjestan nastup Emira Hadžića, kome je naknadnim snimkom utvrđeno napuknuće kosti stopala.

Nema komentara: