07. 01. 2009.

PROMJENE U STRUČNOM ŠTABU

U proljetnom dijelu Premijer lige osim promjena u igračkom kadru, uslijedit će i novine u stručnom štabu. Na prijedlog šefa stručnog štaba Marina Bloudeka, u radu sa seniorskim timom pomagaće mu bivši igrač Čelika i dosadašnji trener najmlađih kategorija, Elvedin Beganović.
Dosadašnji saradnici: kondicioni trener profesor Munir Selimović, trener Benjamin Terzić i trener specijalista Zvonko Grebenar razriješeni su dužnosti i narednih dana u skladu sa njihovim kvalifikacijama biće im ponuđena nova mjesta u selekcijama NK Čelik.

- Nemam ništa lično protiv bilo koga ali mislim da je normalno da sam sebi biram saradnike. Terzića i Selimovića sam u finišu jesenje polusezone naslijedio od svog prethodnika Ive Ištuka i smatrao sam da tadašnja promjena ne bi imala efekta, izjavio je Marin Bloudek, šef stručnog štaba Čelika.

Takođe stručnom štabu zeničkog premijer ligaša i dalje će biti na raspolaganju, fizioterapeut Albin Mašić kao i dvojica klubskih lječnika: dr.Muharem Pidro i dr.Bahrudin Hasanbašić, kao i ekonom Fuad Osmanlić.

Nema komentara: