13. 02. 2009.

Čelik remizirao sa Imotskim


Strijelci:1:0 Hadžić (30), 1:1 Šuto (41).
MEĐUGORJE - Sportski centar „Circle Internacional“. Sudija: Marinko Jelić /Široki Brijeg/.
ČELIK: Tripić, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Marković, Junior, Jančevski, Purić, Duro, Hadžić, Šabić Još su igrali: Bilobrk, Nemeljaković, Zahirović, Jurić, Osmanović, Džananović, Salihbašić, Jamak, Kapetan, Smriko. Trener: Marin Bloudek.
IMOTSKI: Grgić, Nikolić, Čandrk, Imamović, Renato, Lojić, Perak, Šuto, Mandarić, Obilinović, Gudelj. Još su igrali: Rašić, Šimić, Vučević, Bulić, Vidović, Kraljević. Trener: Ivo Ištuk
U posljednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Međugorju Čelik je odigrao 1:1 sa Imotskim. Strijelac za Čelik bio je Hadžić dok je za izabranike bivšeg Čelikovog trenera Ištuka gol postigao Šuko. Nakon ove utakmice Čelik se vraća za Zenicu gdje će obaviti posljednju fazu priprema.Vjerovatni protivnik Čelika u „generalci” 21. februara na Bilinom polju biti će ekipa Zrinjskog. U izjavi za Avaz Marin Bloudek , šef struke Čelika , naglasio je da je zadovoljan uvjetima u Međugorju te da su se novajlije nametnule radom pa se Duro može smatrati članom prvih jedanaest. U Čeliku očekuju još dolazak kolumbijca Mačada čime bi bilo okončano pojačavanje tima za nastavak sezone.

Nema komentara: