12. 03. 2009.

REDOVNA PRESS KONFERENCIJA U NK ČELIK

Na današnjoj redovnoj press konferenciji u NK Čelik novinarima su se obratili, Amir Džidić, član UO kluba i Marin Bloudek, šef stručnog štaba.
O predstojećoj utakmici 18. kola Premijer nogometne lige Travnik-Čelik, na današnjoj press konferenciji govorio je Marin Bloudek, šef stručnog štaba. „Mi smo za ciklus od četiri utakmice planirali da svaku utakmicu igramo napadački i agresivno. Ekipa je protiv Širokog ispunila sve moje zadatke. Ova utakmica sa Širokim dala nam je poticaj. I u narednoj protiv Travnika igračemo napadački i agresivno, i siguran sam da možemo osvojiti tri boda i da ćemo zadovoljiti ukuse naših navijača. Što se tiće igre nećemo ništa mijenjati. U konkurenciji za tim su povratnici Hasanović i Jančevski kao i svi drugi koji su odigrali susret sa Širokim. Jedino zbog povrede leđa ne možemo računati na Kapetana.“, izjavio je na današnjoj press konferenciji Marin Bloudek.
U svom izlaganju Amir Džidić, je naglasio da je nogometaš Fil Džekson, uredno registrovan za Čelik i da je sve urađeno prema propisima. Sva dokumentacija koja je priložena prilikom registracije je originalna. U njoj se nalaze svi dokumenti potrebni za registraciju: ispisnica iz kluba i brisovnica iz nadležnog fudbalskog saveza. U ove tvrdnje mogli su se uvjeriti i svi prisutni novinarima kojima su podjeljene kopije pomenutih dokumenata.
„Slučaj Džekson, ne postoji, to je samo plod i nastavak dirigovane hajke na nogometni klub Čelik, koji ovoga puta dolazi iz Širokog Brijega“, naglasio je Džidić na kraju svog izlaganja.


Utakmica Travnik-Čelik igra se 14.marta na satdionu Pirota s početkom u 15 sati. Glavni sudija meča je Marinko Jelić iz Širokog Brijega.

Nema komentara: