18. 10. 2009.

FK LEOTAR - NK ČELIK 2:1

Stadion: Police. Gledalaca: 500. Sudija: Marinko Jelić (Široki Brijeg)
Strijelci: 1:0 - Ristić (51), 2:0 - Ristić (77), 2:1 - Jackson (87)
Žuti kartoni: Sr. Andrić (Leotar), Bilobrk, Puzigaća, Isaković, Marković (Čelik).
LEOTAR: Berak, Trninić, Ćeranić, Milošević, Sr. Andrić, Komnenić, Rašević (od 46. Magazin), Ristić, Zečević (od 83. Junior Souto).
ČELIK: Bilobrk, Vidović (od 56. Dilaver), Džekson, Jamak, Puzigaća, Šabić (od 21. Nikić), Karić, Jurić, Nemeljakoivć, Isaković, Marković.

NK Čelik zabilježio je svoj šesti poraz ove sezone,ovaj put od ekipe Leotara.
Prvu pravu priliku malobrojna publika u Trebinju vidjela je u 37 minuti.Dejan Rašević, je istrčao sam pred Luku Bilobrka i brzopleto šutirao u njega. U 41. minutu Rajko Vidović šutira sa 18 metara, a lopta pogađa nekog iz domaće odbrane i umjesto u mrežu odlazi u korner.
Drugo poluvrijeme Leotar kreće ofanzivnije,a plod napadačke igre je i gol Dragana Ristića, kome je asistirao Jovica Vico u 51. minutu. Domaćin ne prestaje napadati, propušta realizovati nekoliko gol šansi, da bi se publika ponovo radovala u 77. minutu. Rajko Ćeranić bježi po lijevoj strani, centrira pred gol gdje se najbolje snalazi Dragan Ristić, koji pogađa donju stranu prečke od koje se lopta odbija unutar gola. Neko iz opdbrane gostiju izbija loptu iz gola, pa gosti protestvuju i uvjeravaju sudije da lopta nije prešla gol liniju. Arbitri su bili neumoljivi, pa fudbaleri Čelika po drugi put kreću sa centra. Dva minuta prije kraja utakmice Fil Džekson smanjuje rezultat na 2:1, poslije asistencije Harisa Dilavera.

OMER KOPIĆ:"Raduje nas dobra igra i što ste to prijmijetili, ali je ipak rezultat jedino ono što nas interesuje. Na našu veliku žalost izguvili smo ovu utakmicu. O sudijskim nepravdama ne bih previše ali ako bude korektan izvještaj sa ove utakmice gledaoci će moći da vide šta se dešavalo. Ovom prilikom bi se zahvalio ekipi Leotara i njihovom rukovodstvu na korektnom prijemu i na korektnoj igri. Novi stručni štab pokušava da izvuče maksimum koji može da se izvuče u ovom momentu. Ostaje nam da se okrenemo narednoj utakmici protiv Slavije gdje ćemo morati ići na pobjedu".

Nema komentara: