27. 06. 2008.

ČELIK U NIKŠIĆU, ŠABIĆ OSTAO U ZENICI


Fudbaleri Čelika doputovali su u Nikšić, gdje će sutra od 17:30 sati igrati revanš utakmicu prvog kola Intertoto kupa protiv Grblja. Ekspedicija našeg tima Crnu Goru stigla je izuzetno oslabljenja, jer je u zbog povrede u Zenici ostao kapiten ekipe sa Bilinog polja, Nermin Šabić.
„Bez obzira što ćemo nastupiti bez našeg najboljeg veznog igrača u Nikšić smo došli kako bi odbranili gol prednosti iz prve utakmice. Nema mnogo filozofije, braniti se nećemo, već ćemo se nadigravati sa ni malo naivnom crnogorskom momčadi. Mi drugačije ne želimo, niti znamo igrati“, istakao je Ivo Ištuk, šesf tsručnog štaba Čelika.
Naša ekipa će večeras trenirati na Gradskom stadionu u Nikšiću na kojem će im Grbalj, inače tim iz Radanovaca, biti domaćin, jer njihov stadion ne ispunjava UEFA kriterije. „U Nikšić smo došli sa 17 fudbalera, od čega su tri golmana. No, to ne nam ne smije biti bilo kakvo opravdanje.
Neće biti tragedija ako ne prođemo dalje, a iako nam rezultat nije imperativ, u Intertoto kupu daćemo maksimum da obradujemo naše navijače“, kazao je Ištuk.
Utakmica Grbalj – Čelik igra se sutra sa početkom u 17:30 sati. Prvi susret igran prošle subote na Bilinom polju dobio je naš predstavnik sa 3:2.
sportsport.ba

Nema komentara: