08. 06. 2008.

I ŠABIĆU ISTEKAO UGOVOR


Po okončanju posljednjeg kola,kako to uvijek biva,otvara se problematika igračkog kadra za narednu godinu.Osim Lukačevića koji je definitivno napustio klub,još dvojici standardnih igrača istekao je ugovor.Riječ je udarnoj igli Čelika Nerminu Šabiću,te Arminu Imamoviću.

- Mismo već počeli razgovore sa igračima i prema nekom planu nastojimo da imamo jasnu sliku igračkog kadra za nekih petnaest dana.Većina igrača je pod ugovorom ,stim da,u ovisnosti od onoga šta je pružio u protekloj sezoni,da će biti razmatrani novi aneksi ugovora za nastavak saradnje.Uporedo razgovaramo sa potencijalnim pojačanjima -rekao je Ismet Sarajlić potpresjednik kluba.

4 komentara:

Anonimno kaže...

zasto ne pishes o juniorima Celika kojima uprava neda da igra uzvratni susret sa Slobodom na Bilinom polju.Moraju igrati u Busovaci revans....sramota...

Anonimno kaže...

Neznam samo sto neigraju na Kamberovicu,a sto se Bilinog pola tice kolko znam na stadionu su neki sitni radovi koji se moraju zavrsit do utakmice sa Grbaljom.

Anonimno kaže...

Kamberovice je sjebano do bola..nemoze se nikako igrat...a sto se radova tiche oni su samo stavili busjenje ispred golova i to prije 5 dana a do tekme sa Grbaljom ima josh 5 dana...tak da...ako sad slobodu pobjede bar 1-0 idu na drzavno prvenstvo...

Anonimno kaže...

pogrijesio sam..sa Grbaljom poslije te tekme sto bi trebali juniori igrat ima josh 15 dana...