10. 06. 2008.

REVENEIRA ODLAZI , VIŠĆA I OSMANOVIĆ DOLAZE



Među prvim igračima na koje uprava neračuna je Argentinac,Reveneira,koji nije uspio da dokaže ljudima iz struke da se radi o pojačanju.Rukovodstvo kluba odlučilo je da ne nastavi saradnju sa ovim veznim igračem.U toku proljetnog dijela Reveneira je kao stranac dobio podršku i publike i kluba,ali očito da to nije to da bi se saradnja nastavila.



U danačnjem izdanju SPORTA piše da bi se u redovima Čelika vrlo brzo trebala pojaviti i dva mlada igrača iz komšiluka.Radi se o Edinu Višći,nogometašu banovićke Budučnosti i Edisu Osmanoviću članu Krivaje iz Zavidovića.

I Josip Lukačević je definitivno napustio Čelik i prešao u ekipu Luč Enerđia iz iz Vladivostoka,a ugovor je potpisao na dvije godine.

Prezadovoljan sam uslovima i činjenicom da ću igrati u Rusiji. Po dobrom ću pamtiti vrijeme provedeno na Bilinom Polju, a naroćito na navijače. Također, imao sam korektnu saradnju i sa Upravom - izjavio je nakon prelaska sada već bivši igrač Čelika Josip Lukačević.

2 komentara:

Anonimno kaže...

E jebem im mater glupu,otjerse Hernana,najbolji igrac od svih igraca u Celiku,covjek ima tehniku,zn s loptom,u ono malo sto je odigrao utakmica pokazao je da je vise nego dobar igrac.Ja ne kontam Ivu,da nije on mozda rasist?Ma ne moze kod nas opstat onaj koji zna igrat samo oni mogu koji se znaju gurat i simulirat penale.

Anonimno kaže...

sad da je najbolji nije ,tehniku ima i sigurno da je mogo igrat u PL al eto...