05. 06. 2008.

ZRINJSKOM KUP BIH


Iako su u dvije utakmice bili bolji protivnik od Slobode, tek lutrija jedanaesteraca donijela je Zrinjskom prvi trofej osvajača Kupa BiH. Trener Mostaraca Dragan Jović, poslije velikih uzbuđenja mirno je rezimirao utakmicu: "Teška, nervozna i borbena utakmica, s velikim ulogom. Dobro otvorili utakmicu, postigli gol, nakon čega smo se nesvjesno povukli. U nastavku utakmice smo se dogovorili da probamo doći do tog drugog gola, ali se ispostavili da smo primili gol.Napravili smo izmjene kako bi smo stvorili pritisak i uspjeli smo postići pogodak... Jedanesterci su lutrija, mi smo imali više sreće, ali i više koncetracije i na kraju smo pobjedili. Mislim da smo zasluženo pobijedili, čestitam svojim igračima koji su ostavili srce na terenu!", kazao je Jović.
Ovom utakmicom treneru Mostaraca istekao je ugovor sa Zrinjskim, a kako je sam najavio, o nastavku suradnje s čelnicima kluba razgovarat će za nekoliko dana...
Gostujući trener, Sakib Malkočević imao je za čime žaliti: "Nije lako izgubiti na ovakav način. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu, ali kod izvođenja jedanesteraca morate imati sreće, ali trebate imati i nešto više od sreće u ovakvim utakmicama. Oni su imali više koncetracije i mislim da nisu nezaluženo osvojili Kup. Zrinjskom želim puno sreće, a mi ne smijemo tugovati, na dobrom smo putu, ove sezone napravili smo dobar rezultat.
''Najiskusniji u redovima Zrinjskog, Mario Ivanković, imao je dva razloga za slavlje. Jučerašnji dan, kako je sam kazao, bio mu je jedan od najdražih u životu. Osim što je osvojio Kup, dobio je priznanje, trofej "Filip Šunjić - Pipa" od navijača."Od prve minute gosti su išli oštro. Jednom su nam opucali po golu i zabili... Sreća nam se ipak osmjehnula", koji je istaknuo i zasluge navijača u osvajanju Kupa BiH, ali je upozorio, kao i još nekolicina 'plemića', na kriminalno suđenje.

Nema komentara: