14. 11. 2008.

BLOUDEK:Sve drugo osim pobjede bio bi novi neuspjeh

Igra koju smo prikazali u Orašju daje nam za pravo da se nadamo uspjehu. Igračima se značajno podiglo samopouzdanje Igra koju smo prikazali u Orašju daje nam za pravo da se nadamo uspjehu. Igračima se značajno podiglo samopouzdanje i sve drugo osim pobjede bio bi novi neuspjeh. Leotar je kod kuće kiksao protiv Slavije i sigurno da će se Trebinjci pokušati iskupiti u meču protiv nas ali vjerujem da će bodovi ostazi na Bilinom polju, kaže Bloudek.
U odnosu na prethodne meče, Bloudek protiv Leotara neće moći računati na Fenana Salčinovića i Mladen Jurčevića koji su u Orašju zaradili isključenje, odnosno treći žuti karton. Sa druge strane, Nermin Šabić radi najjačim intenzitetom i očekuje se njegov povratak u tim. Oporavljeni Armin Kapetan protiv Zrinjskog i Orašja na terenu je proveo manje vremena ali je zadovoljio zahtjeve Marina Bloudeka i u subotu će biti u početnih 11.. Leotar je kod kuće kiksao protiv Slavije i sigurno da će se Trebinjci pokušati iskupiti u meču protiv nas ali vjerujem da će bodovi ostazi na Bilinom polju, kaže Bloudek.
U odnosu na prethodne meče, Bloudek protiv Leotara neće moći računati na Fenana Salčinovića i Mladen Jurčevića koji su u Orašju zaradili isključenje, odnosno treći žuti karton. Sa druge strane, Nermin Šabić radi najjačim intenzitetom i očekuje se njegov povratak u tim. Oporavljeni Armin Kapetan protiv Zrinjskog i Orašja na terenu je proveo manje vremena ali je zadovoljio zahtjeve Marina Bloudeka i u subotu će biti u početnih 11.

Nema komentara: