09. 11. 2008.

U ČELIKU NEZADOVOLJNI SUĐENJEM PAJIĆA

Sudija Danijel Pajić pokrao nas je u subotnjoj utakmici 13. kola Premijer lige BiH u Orašju. Ipak, smogli smo snage i osvojili bod, tvrde prvotimci Čelika. U njihovim "iskazima" danas je najglasniji Fenan Salčinović. On je postavio konačan rezultat susreta (1:1) golom iz jedanaesterca, ali je nešto kasnije, u 82. minutu utakmice dobio i crveni karton. Kaže nije zaslužio da prije vremena ode u svlačionicu. U Čeliku Pajiću zamijeraju da je utakmicu produžio za čak deset minuta, ali i da im u prvom poluvremenu nije dosudio očigledan jedanaesterac.Marin Bloudek, trener Čelika, za razliku od igrača nije htio komentarisati suđenje.
Međutim, slovenački stručnjak na klupi Zeničana, istakao je kako ga brine isključenje Salčinovića, jer u narednom kolu protiv Leotara neće moći računati na ovog igrača, a nije izvjesno ni da li će se pojedini prvotimci do narednog vikenda oporaviti od povreda.
„Već sada je izvjesno da ćemo oslabljeni nastupiti i protiv Leotara na Bilinom polju. No, to ne znači da nećemo ići na prijeko neophodnu pobjedu. Što se tiče susreta u Orašju ne mogu biti nezadovoljan osvojenim bodom, mada smatram da smo mogli više, do trijumfa. Bili smo bolji većim dijelom susreta, opasniji na terenu. Ipak, u finišu utakmice imali smo igrača manje, pa je i ovako dobro. U posljednja dva jesenja kola protiv Leotara i Borca u Banja Luci želio bi da osvojimo najmanje četiri boda, i tako se konsolidujemo da pauze“, rekao je Bloudek.

Nema komentara: