08. 11. 2008.

HNK ORAŠJE-NK ČELIK 1:1

ORAŠJE: Stadion Goal. Gledatelja 400. Sudac: Danijel Pajić ( Bijeljina )
STRIJELCI: 1:0- Mišković (17); 1:1- Salčinović ( 65- 11m )
CRVENI KARTON: Fenan Salčinović (82)


ORAŠJE: Smajić, S.Kobaš (od 78- P.Živković), Klaić, Aleksić, M.Pejić, Mišković, I.Pejić, Jurić, Mikić (od 70- Kurtalić), A.Živković (od 73- Maskaljević), Joldić. Trener: Željko Baotić.

ČELIK: Burić, Hasanović, Zahirović, Jurčević, Purić (od 46- Kapetan), Salčinović, Jančevski, Pupčević, Muratović (od 75- Mudreša), Osmanović (od 83- Husić), Marković. Trener: Marin Bloudek.

Po prvi put ove sezone Čelik je donjeo bod sa gostovanja zahvaljujući penalu kojeg je izveo Fenan Salčinović, a ovaj gol je bio ujedno i prvi gol Čelika na strani.

Početak susreta pripao je igračima Orašja koji su iz prve svoje prilike i poveli.Igrala se 17 minuta kada je Admir Joldić je poslužio Dragu Miškovića koji pored Osmanovića pogađa suprotan ugao Burića.Čelik je uzvratio osam minuta kasnije kada je Salčinović izašao sam pred golmana Smajića,koji je majstorski reagirao i spasio gol Orašja.U završnici prvog poluvremena bilo je uzbuđenja na obje strane, ali su mreže ostale netaknute. Najprije je Marković u 41.minuti glavom šutirao pokraj gola, da bi u 45. minuti udarac Mikića iz blizine , Hasanović skrenuo u korner.

Drugo poluvrijeme proteklo je izjednačenoj igri i sa dosta pogrešaka, osobito kod igrača Orašja.To su osjetili igrači Čelika i sa više hrabrosti krenuli prema golmanu Smajiću, u želji da dođu do poravnanja rezultata. U 65 minuti situacija iz koje je Čelik pogodio.Mladen Jurčević je bio u naletu prema domaćim golu gdje ga je s leđa oborio Mikić, a sudac Pajić pokazao na bijelu tačku. Kaznu je u pogodak pretvorio Fenan Salčinović svojim drugim ovosezonskim golom.

Novu priliku Čelik ima u 72.minuti ponovo preko Salčinovića ali je njegov precizan šut zaustavio je Smajić.Do kraja utakmice igralo se uglavnom ispred gola Čelika su grčevito branili svoju mrežu i na sve načine čuvali rezultat. Bilo je prilika da Orašje postigne gol ali su pokušaji Joldića u 73 i Pejića u 75.minuti ostali bezuspješni.

Nema komentara: