21. 04. 2009.

U POSUŠJE PO NOVI GOSTUJUĆI PORAZ ?

Pobjedom protiv Željezničara nogometaši Čelika vratili su povjerenje svoje publike. Premijer nogometna liga BiH nastavlja se po ubrzanom redu voženje. Već sutra Čelik putuje u Posušje na susret 24. kola.
Na dosadašnjim gostovanjima zenički ligaš uspio je osvojiti samo bod, što je ipak premalo za tim koji je na početku sezone imao veće ambicije.
“Na prethodna gostovanja išli smo sa obećanjima da ćemo postići dobar rezultat. Sada ništa nećemo obećavati ali ćemo učiniti sve da obradujemo naše navijače. Svjesni smo da je Posušje u teškom položaju i da će biti posebno motivirano, ali to upravu može biti naša naša prednost.”, izjavio je pred sutrašnji susret trener Marin Bloudek.
Iako su trenirali na posljednja dva treninga, kapiten Nermin Šabić i najbolji strijelac, Emir Hadžić nisu sigurni za nastup na Mokrom docu. Zbog povrede će izostati Jasmin Moranjkić. Prema najavama Čelik će najvjerovatnije nastupiti u sastavu: Bilobrk, Jurčević, Jamak, Jančevski, Hasanović, Marković, Zahirović, Purić, Duro, Jackson, Kapetan (Osmanović).
Utakmica 24. kola Posušje - Čelik igra se 22. aprila na stadionu Mokri Dolac sa početkom u 16,30 minuta. Glavni sudija meča je Mevludin Efendić iz Sarajeva.
redakcija nkcelik.ba

Nema komentara: