07. 05. 2009.

ODIGRATI LIGU POŠTENO DO KRAJA

„Poštenje, korektan odnos prema protivnicima, kvalitetna igra samo su neki od atributa koji su krasili Čelik u proljetnom dijelu prvenstva. Tako će ostati i do kraja lige u naredna tri kola.“, zaključak je trenera Marina Bloudeka sa današnje press konferencije u nogometnom klubu Čelik.
Redovna press konferencija održana je pred narednu utakmicu 28. kola Čelik - Orašje koja se igra 9. maja na stadionu Bilino polje sa početkom u 17 sati.
„Ovu utakmicu sa Orašjem, kao i naredne protiv Leotara i Borca odigraćemo korektno i pošteno do kraja. U finišu lige potvrdićemo da imamo kvalitetan tim i vjerujem da ćemo našoj vjernoj publici podariti još lijepih trenutaka na Bilinom polju. Nadam se da ćemo zadržati dobru formu do kraja lige i da ćemo osvojiti što više bodova kako bi takmičenje okončali u gornjem dijelu tabele.“, izjavio je na današnjoj press konferenciji trener Čelika, Marin Bloudek.
Trener crveno crnih najavio je danas da očekuje povratak u tim kapitena Šabića a dobro teće i oporavak i Hadžića. Zbog crvenog kartona u Mostaru neće nastupiti Hasanović, kao i povrijeđeni Moranjkić i Jurčević.
Prema najavama Čelik će nastupiti najvejrovatnije u sastavu: Bilobrk, Nemeljaković, Marković, Jančevski, Zahirović, Duro, Purić, Šabić, Jamak, Hadžić, Džekson.
redakcija nkcelik.ba

Nema komentara: