06. 05. 2009.

HNK ORAŠJE:"Uz pomoć navijača ostati neporaženi"

Burna završnica nogometnog prvenstva donosi veliku neizvjesnost, ali obzirom da je Zrinjski samo pola koraka do osvajanja titule prvaka, oči sportske javnost okrenute su zbivanjima u donjem dijelu tablice. Momčad Orašja proživljava stanje slično prošlogodišnjem kada su labudovi u zadnjem vlaku osigurali mjestu u elitnom razredu. Iako je situacija dosta teška iz redova Posavskog premijer ligaša dolaze ohrabrujuće vijesti i optimistične izjave.
- Svjesni smo pozicije, ali igra koju pružamo u posljednjim utakmicama daje nam za pravo da u preostala tri kola možemo osvojiti minimalno sedam bodova, koliko nam je potrebno da ostanemo u ligi. U subotu gostujemo kod Čelika i samo ime govori o kakvom se protivniku radi, ali ja vjerujem u svoje igrače da će igrom na terenu ostvariti povoljan rezultat.- optimista je Šener Bajramović trener Orašja.
Pobjede u nizu protiv Želje, Posušja i Slavije podigle su motiv kod igrača i nitko ne razmišlja o najgoroj kombinaciji. Na sudbonosnu utakmicu u Zenicu po prvi puta mogli bi organizirano krenuti i navijači Orašja kako bi pružili podršku igračima, očekujući gostoprimstvo domaćina kakvo su „robijaši“ imali u Orašju.
- Idemo u Zenicu sa izuzetno velikim motivom jer nam ta utakmica možda rješava sudbinu. Uostalom, svaka naredna je za nas presudna! Podigli smo formu igre, krenuli su nas i golovi stoga sam uvjeren da se u Orašje možemo vratiti neporaženi.- rekao je Zlatko Mikić jedan od najboljih u redovima labudova koji se istaknuo važnim zgodicima protiv Željezničara i Slavije.

Nema komentara: