16. 05. 2009.

PORAZ U TREBINJU : Leotar-Čelik 1:0

NK Čelik poražen je danas u Trebinju minimalnim rezultatom 1:0.U utakmici u kojoj je Čelik nastupio bez nekoliko standardnih igrača bolje se snašla ekipa Leotara koja je pobjedom obezbijedilan opstanak u Premijer ligi BiH.
Prvo uzbuđenje viđeno je u 6. minuti kada Vico sa bijele tačke upućuje precizan šut u sam ugao gola golmana Bilobrka koji odlično interveniše i spašava svoju mrežu. Nedugo zatim umjesto
Vica u igru ulazi Šešlija koji će u nastavku meča kako će se ispostaviti postići pogodak za svoju ekipu.U drugom poluvremenu opet su domaći agilnija ekipa na terenu i svoju terensku inicijativu krunišu pgotkom u 75. min.Souto je odlično proigrao Darko Dreča koji iskosa upućuje jak šut koji Bilobrk kratko odbija na noge Šešliji kome nije bilo teško da je smjesti iza njegovih leđa. Interesatno je pomenuti da je ovoj utakmici prisutvovao sportski direktor FK Partizan iz Beograda Ivan Tomić koji je pratio igru nekoliko Zeničkih prvotimaca, mada i prema nekim neprovjerenim informacijama bio je zainteresovan i za dva igrača Leotara.


Fil Džekson:„Veliki nam je bio problem u kom sastavu ćemo doputovati u Trebinje jer je veliki broj igrača vukao povrede, čak i je i moj nastup sve do zadnjeg momenta bio pod znakom pitanja. Iako je bilo vrijeme teško za igru, mislim da nismo loše odigrali, ali domaći sastav je bio željniji da dođu do tri boda i mislim da su ih zasluženo i osvojili“.

U posljednjem kolu Premijer lige u Zenici gostuje ekipa Borca .
Leotar: Mijanović, Komnenić, Todorović, Čorlija, Ćeranić, S.Andrić, Bogičević /od 46. min. Dreč/, Magazin, J.Vico /od 6. min. Šešlija/, Souto, Zečević /od 69. min. Cimirot/. Trener: Srđan Bajić
Čelik: Bilobrk, Hasanović /od 70. min. Jurić/, Zahirović, Jurčević, Purić, Džekson /od 77. min. Dilaver/, Žunior, Nemeljaković, Kapetan /od 46. min. Osmanović/, Jamak, Marković. Trener: Marin Bloudek.

Nema komentara: