11. 07. 2009.

FK MODRIČA - NK ČELIK 3:1


Stadion: " Dr Milan Jelić ".
Gledalaca: oko 300.
Sudija: Velibor Drinić (Modriča).
Pomoćnici: Stojan Stefanović (Modriča) i Ljubiša Todorović (Modriča).
Žuti karton(i): Vasiljević, Đaković (Modriča Maxima); Šišić, Isaković, Stojanov (Čelik).
Strijelci: B. Nikić u 13, Savić u 45. (iz jedanaesterca) i Đorić u 83. minutu (Modriča Maxima); Matović (autogol) u 2. minutu (Čelik).

MODRIČA MAXIMA: Tripić, Jolović, Matović, Vasiljević, Bogičević, Stjepanović, Savić, B. Nikić, Kujundžić, Stajić, Đorić. Još su igrali: M. Nikić, Rankić, Miljković, Pupčević, Gavrić, Cekinović, Alić, Z. Nikić, Joksimović, Savkić, Vujanić, Đaković.
Šef stručnog štaba: Zoran Ćurguz.

ČELIK: Bilobrk, Zahirović, Stojanov, Salihbašić, Jamak, Jackson, Marković, Deket, Nemeljaković, Ferhatović, Šišić. Još su igrali: Jurić, Dilaver, Horić, Isaković.
Šef stručnog štaba: Ivo Ištuk.
Čelik je doživio novi poraz u pripremnim utakmicama.Nakon Zrinjskog,Olimpika i ekipa Modriče bez većih problema uspjela je savladati Čelik.Tek što je susret počeo, kardinalno je pogriješio Petar Matović, ”požurio” je da umjesto Kenana Nemeljakovića pogodi sopstvenu mrežu za vodstvo Čelika.Modriča je u 13 minuti uspjela izjednačiti preko Nikića koji na odličnu asistenciju Stajića postiže lijep pogodak.
Nakon toga, Stajić, Nikić, pa Vladan Kujundžić prokockali su nekoliko zrelih prilika, a na drugoj strani Phill Jackson je u 36. minutu lako se oslobodio Jadranka Bogičevića, izbio sam ispred Bojana Tripića,koji dobrom intervencijom spašava gol Modriče.. U poslednjim trenucima prvog poluvremena Ilija Stojanov sapleo je u svom kaznenom prostoru zahuktalog Zlatka Đorića, a Đorđe Savić sa bijele tačke donosi rezultatski preokret.
I u nastavku susreta bilo je požrtvovanja, dobre igre. U 83. minutu novajlija Đorić prihvatio je loptu na sredini terena, lako zaobišao nekoliko prepreka i sa lakoćom matirao nemoćnog Luku Bilobrka.

Nema komentara: