01. 09. 2009.

ČELIK-MODRIČA 1:0

Gledatelja: 700 Sudac: Danijel Pajić (Bijeljina) Pomoćnici: Sreten Udovčić i Stevo Perić Delegat: Krunislav Džijan STRIJELCI: 1:0 – Vidović (13) ŽUTI KARTONI: Vidović, Nikić, Deket, Vasiljević.
ČELIK: Bilobrk, Vidović,Deket, Horić (od 66. Jamak), Kapetan (Jurić) Nemeljaković, Jackson, Puzigaća, Marković, Iskaović, Nikić. TRENER: Omer Kopić.
MODRIČA: Tripić (od 85. Nikić), Stjepanović, Jolović, Rankić, Kujundžić, Stajić, Savkić (Stokić), Čekinović, Matović, Savić, Vasiljević

Početak susreta obećavao je mnogo za domaćina koji je preko Vidovića u 13. minuti poveo sa 1:0. Malobrojna publika koja je i pored olujnog nevremena došla na Bilino polje očekivala je još golova u mreži bivšeg Čelikovca Tripića ali napadači crveno-crnih nisu pronalazili put ka povećanju vodstva.
Pokušao je novi trener Omer Kopić izmjenama doći do sigurnijeg rezultata ali čvrsta Modriča pokazala se kao tvrd orah pa je gol Vidovića ostao na kraju jedini ali dovoljan za značajnu pobjedu i pomak na tabeli.
„Najvažniji su bodovi iz ovog meča do kojih smo došli i dijelom zahvaljujući sreći. Zahvaljujem se na podršci pa uz ova tri boda možemo mirnije ući u prvenstvenu pauzu koju ćemo iskoristiti za poboljšanje u svim elementima igre.“, istakao je Omer Kopić nakon utakmice.

Nema komentara: