17. 06. 2009.

POČELA REKONSTRUKCIJA

Vrele junske dane u Čeliku provode radno dovršavajući niz aktivnosti. Jedna od njih je i rekonstrukcija stadiona Bilino polje koja će se vršiti u tri faze.

„Prvo će se raditi na skidanju postojećeg krova na zapadnoj tribini, potom će uslijediti postavljanje novog krova a na kraju i sanacija terena i mokrih čvorova.”, kaže direktor Čelika Zaim Mujezinović.
Gotovo sve selekcije Čelika su aktivne osim seniorskog pogona koji je na zasluženom odmoru. No, komisija za transfere svakodnevno vrši analizu i radi na razgovorima sa potencijalnim pojačanjima, kao i Čelikovim igračima kojima je istekao ugovor. Sigurno je da su klub napustili Samir Duro i Bojan Tripić, a komisija ne želi u javnost izlaziti sa imenima igrača sa kojima se razgovara do trenutka kada bude eventualno potpisan ugovor sa nekim od njih.
U ponedjeljak 22. juna Ivo Ištuk će izvršiti prozivku igrača na Bilinom Polju, a izvjesno je da će Čelik sudjelovati na turniru u Vitezu 27. i 28. juna gdje će nastupiti i Zrinjski, Šibenik, te domaćin Vitez.
Juniore Čelika u petak, u 18 sati na Bilinom Polju očekuje revanš susret finalnog ogleda za prvaka BiH sa Sarajevom, pioniri će sutra u Bijeljini igrati prvi četvrtfinalni meč dok će selekcija U 14 sudjelovati na Bubamara Kupu u Travniku od 18.-20.juna

Nema komentara: