14. 02. 2010.

PREKINUTA PRIJATELJSKA SA MEDULINOM

Prijateljski susret između hrvatskog niželigaša Medulina i zeničkog Čelika prekinut je u 62. minuti zbog grube igre domaćih igrača.Posljednji susret na pripremama u Hrvatskoj fudbaleri Čelika nisu priveli kraju. Naime, zbog grubosti domaćih igrača Medulina stručni štab Čelika u 62. minuti odlučio je povući ekipu sa terena.Susret je prekinut pri rezultatu 1:1. Domaći su poveli u 4. minuti, a Čelik je preko Nikića izjednačio.
Ova utakmica kao i predhodne je dobro došla treneru Omeru Kopiću da stekne uvid u trenutnu formu i potencijale svakog igrača ponaosob, što će mu u finalnoj fazi priprema pomoći da profilira tim koji će odgovoriti svim izazovima proljetnog dijela prvenstva. Inače, trener Omer Kopić sa saradnicima zadovoljan je zalaganjem igrača kao i uslovima koji su vladali tokom ove faze priprema.
Ekspedicija Čelika se u nedelju 14.02.2010. u kasnim popodnevim satima vraća u Zenicu, gdje će se poslije predviđenog kratkog odmora otpočeti sa završnom fazom priprema, odnosno profiliranjem tima za utakmicu XVI kola Premijer lige sa sarajevskim Zeljezničarom na stadionu Grbavica

Nema komentara: